CURSES DE MUNTANYA

Èxit de participació en la tercera edició de la Travessa Pas de la Casa

Més de 250 persones han participat en la jornada esportiva

Moments previs en iniciar la Travessa Pas de la Casa

Moments previs en iniciar la Travessa Pas de la CasaComú d'Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La cursa de muntanya Travessa pas de la Casa tanca la seva tercera edició amb un èxit de participació amb més de 250 inscrits. L'esdeveniment ha tingut lloc aquest diumenge i ha comptat amb quatre distàncies 3, 6 , 10 i la nova de 22 KM, passant per diferents punts emblemàtics de la parròquia, com el port d'Envalira, el camí dels Isards, el coll Blanc, Pessons o l'estany de les Abelletes. 

El cònsol menor, Xavier Fernàndez, que ha estat present a la sortida de les curses d’aquest matí l’ha qualificat com “un èxit” i sobretot pel canvi d’ubicació a la plaça de l’Església ja que “permet apropar la cursa als veïns i als comerciants i donar-li més rellevància” i finalment ha afirmat que es continuarà donant suport a aquest esdeveniment afirmant que “ja estem amb la ment posada amb l’esdeveniment de l’any vinent".

De nou la cursa de 10 km és la que ha aplegat més participació. Un 45% dels inscrits repeteixen experiència i ja van participar en edicions anteriors, fidelitzant així una part del públic majoritàriament familiar. Els consellers comunals, Andreu Riba i Edith Quirós, han participat a l’esdeveniment i posteriorment a l’entrega de premis i han agraït en nom del comú la participació de tots els voluntaris i entitats que

“asseguren l’èxit d’aquest esdeveniment”. Per la seva part Rui Da Costa, director de la cursa, ha valorat molt positivament la Travessa ja que els

“comentaris són molt positius dels participants” i finalment ha agraït als 250 inscrits la seva participació però sobretot als voluntaris així com a les empreses i entitats que hi donen suport.

tracking