FUTBOL

L’FC Andorra empata davant de l’Espanyol B al cinquè amistós (1-1)

Els blanc-i-blaus perdonen al primer temps i Alberto Solís avança els tricolors just a la represa

Alberto Solís celebra el seu primer gol com a tricolor.

Alberto Solís celebra el seu primer gol com a tricolor.FC ANDORRA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va empatar 1-1 a l’Estadi Nacional amb l’Espanyol B al cinquè partit de pretemporada d’aquest estiu. Els blanc-i-blaus van estar millor al principi, amb diverses ocasions, com una salvada per Nico Ratti o un tir d’Omar que va estavellar-se al travesser, mentre que els tricolors, en canvi, van patir per la pressió del rival. A la represa, els de Ferran Costa van avançar-se gràcies a Alberto Solís, que va aprofitar una pilota morta per fer el primer just després de sortir dels vestidors. L’FC Andorra hauria pogut sentenciar en una falta directa d’Álvaro Martín o amb una arribada d’Almpanis, però el que va acabar arribant va ser l’empat blanc-i-blau amb un gol de David Momoh. Martí Vilà va haver de deixar el terreny de joc lesionat al primer temps, i Manu Nieto, amb molèsties al genoll, no va jugar.

Després del duel, el tècnic tricolor, Ferran Costa, va assenyalar que “les pretemporades ja sabem el que són, és anar agafant rodatge, i de vegades és complicat per les dinàmiques setmanals i per tota la càrrega que hi ha durant la setmana”, i va afegir que “jo crec que ha estat un partit molt exigent contra un equip que ens ha vingut a buscar de mà a mà i amb un ritme molt alt, i això és estressant per als jugadors”. A més, el tècnic va manifestar que “crec que a la segona part ho hem interpretat millor que la primera i això ens pot servir per si ens trobem això en competició”, a més de cloure que “el més important és anar agafant rodatge i que els jugadors vagin sumant minuts junts en un equip que és pràcticament nou”.

El conjunt tricolor no descansa i afrontarà avui un nou duel de pretemporada, en aquest cas a domicili, al camp del Vila-real B de la Primera RFEF.

tracking