BÀSQUET

Un MoraBanc amb ambició i més talent

L’equip de Natxo Lezkano dona el tret de sortida a la posada a punt d’un curs molt il·lusionant

Kyle Kuric

Kyle KuricFernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El nou MoraBanc Andorra 24-25 ha començat a fer les primeres passes per posar els fonaments d’una temporada que es presenta molt il·lusionant, amb set cares noves i el retorn a Europa. Sembla clar que, respecte a la temporada passada, l’equip ha apujat el nivell pel que fa a qualitat al vestidor, no només per les noves incorporacions –Shannon Evans, Ferran Bassas, Ben Lammers, Kyle Kuric, Chumi Ortega, Sekou Doumbouya i Nikos Chougkaz– sinó per la continuïtat de peces cabdals com Jerrick Harding.

“Sempre estem contents quan portem els jugadors perquè son els escollits, no ens han tocat en una rifa”Natxo Lezkano, Entrenador del MoraBanc

El capità del MoraBanc, Nacho Llovet, va reconèixer que “ha quedat un equip molt maco i potser tenim més talent que l’any passat” i va subratllar que, tot i que el primer i indiscutible objectiu és assegurar la permanència a l’ACB com abans millor, sí que “tenim ganes de mirar cap a dalt, somiar una mica més”. Durant les primeres setmanes, la cohesió i la unió del grup és un aspecte marcat en vermell, sobretot tenint en compte que més de mitja rotació són nouvinguts. Així ho va exposar l’entrenador tricolor, Natxo Lezkano: “Els jugadors han de conèixer el país, la idiosincràsia del club, el lloc i país on es mouran. Tot això és molt important i ara cal que els jugadors es coneguin entre ells, que ens coneguin a nosaltres, que comprenguin com funciona tot. Això és el que ara mateix no tenim i en el que ens hem d’enfocar.” A nivell esportiu, la prèvia de la FIBA Champions League que es disputarà a Turquia a partir del 16 de setembre és l’objectiu que recull totes les mirades en aquesta pretemporada i Lezkano no ho va negar: “Està clar que tenim una data anterior a la que tenen els altres equips, perquè nosaltres aquell dia haurem d’estar a un nivell molt alt, quan altres equips normalment encara no hi estarien.” En aquest sentit, el tècnic tricolor deixa clar que la setmana europea “serà superexigent per a nosaltres”. Pel que fa a la confecció de la plantilla, Lezkano es va mostrar molt satisfet i va explicar que “sempre estem contents quan portem els jugadors i fem la plantilla perquè són els jugadors que nosaltres hem triat, no ens han tocat en una rifa”. Finalment va cloure destacant que “sempre volem ser ambiciosos” i la millora en defensa com un dels deures a fer.

“Ha quedat un equip molt maco i potser tenim més talent que la temporada passada”Nacho Llovet, Capità del MoraBanc

KYLES KURIC, AMB MOLÈSTIES, NO S'ENTRENA

Un dels indubtables reclams del nou MoraBanc Andorra, Kyle Kuric, no va treballar a la pista per precaució en patir unes molèsties a la fàscia. L’escorta, que serà presentat avui oficialment, no es va perdre detall de l’entrenament al Poliesportiu.
tracking