ESQUÍ DE FONS

Gina del Rio arriba a quarts de final a la prova Sprint de la Toppidrettsveka

Gina del Rio a Trondheim.

Andorra la Vella

Gina del Rio va arribar ahir als quarts de final i com a 30a classificada general de la prova Sprint clàssic (1,4 quilòmetres) de la Toppidrettsveka de rollerski que s’està celebrant a Trondheim (Noruega). Del Rio va marcar un temps de 3h41’46”, a 16’43” de la guanyadora de la prova, la noruega Ane Stenseth amb un crono de 3h25’03”. La fondista andorra, que va finalitzar en el cinquè lloc a la sèrie dels quarts de final, competirà avui en la modalitat de mass start de 20 quilòmetres en clàssic i demà tindrà lloc la de persecució en patinador, de 12 quilòmetres. Per la seva part, Irineu Esteve entrarà avui en competició, amb la cursa de mass start de 20 quilòmetres en clàssic, mentre que la persecució en patinador, també de 12 km, la farà demà dissabte. Els dos fondistes de la FAE segueixen treballant en la fase de preparació enfocada a la modalitat de rollerski.