Gina del Rio entrenant a Trondheim.

Gina del Rio entrenant a Trondheim.FAE

Publicat per
Trondheim (Noruega)

Irineu Esteve i Gina del Rio van tancar ahir la participació al Toppidrettsveka 2024, el festival de rollerski que se celebra a Trondheim (Noruega). Els dos fondistes andorrans van competir en la prova de 12 quilòmetres de persecució en patinador per cloure les curses de roller. Esteve va acabar en el 24è lloc, amb un temps de 24’00”7, a 58” del guanyador de la prova, el noruec Jan Thomas Jenssen, que va marcar 23’02”1. L’andorrà va anar de menys a més i es movia pel 36è lloc al primer sector (1,5 km), una posició que va conservar al pas pels 4km i que va millorar amb el 29è (top 30) a la meitat de la cursa i el 23è que mantenia al darrer tram (9,5 km). Finalment, Esteve va acabar en una bona 24a plaça després d’una una gran cursa.

Per la seva part, Gina del Rio va cloure el Toppidrettsveka amb una notable 15a posició també als 12 quilòmetres persecució en patinador. La fondista va registrar un temps de 27’16”1, a 1’25”7 de la vencedora, la sueca Ebba Andersson que va fer 25’50”4. Del Rio va arribar a estar en el 8è lloc al pas pel segon sector, el dels 4km.