BÀSQUET

Ganal serà a la primera plantilla del MoraBanc

Ganal, en un duel de la Lliga Catalana del curs passat.

Ganal, en un duel de la Lliga Catalana del curs passat.BCA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra tindrà finalment una plantilla de 13 jugadors i no de 12 com estava previst, ja que el club va anunciar ahir que Aaron Ganal formarà part del primer equip en aquesta temporada que està a punt d’arrencar. El base de 20 anys estava realitzant la pretemporada sota les ordres de Natxo Lezkano, i finalment integrarà el roster de l’equip pel proper curs un cop renovat el seu contracte fins al final de la temporada 2025-2026.

El base va estar cedit les dues últimes temporades a la LEB Plata a les files del Talavera i del CB Benicarló, i serà el representant del país a l’equip, després que la passada temporada no n’hi hagués cap. Sobre la seva inclusió a la primera plantilla, el director general del club, Francesc Solana, va destacar que “es troba en la part final del seu procés d’intentar arribar al bàsquet professional, i després de dos anys de cessió, farà un pas més estant dins dels 13 jugadors que formaran part de la plantilla del primer equip”, a més d’afegir que “esperem que continuï donant el nivell que ens ha estat oferint aquestes darreres dues pretemporades”.

D’altra banda, el club va anunciar el fitxatge de l’internacional Sergi Serrato, que signa per dues temporades i jugarà cedit aquesta temporada al CB Santfeliuenc de la Segona FEB (antiga LEB Plata).

tracking