FUTBOL SALA

El Ranger’s s’estrena amb derrota a la Lliga de Campions

Els tricolors s’avancen amb un gol en pròpia, però acaben caient davant del Titograd

L’equip del país abans d’arrencar el duel.

L’equip del país abans d’arrencar el duel.RANGER’S

Publicat per
Andorra la Vella

El Ranger’s va obrir la seva primera participació a la Lliga de Campions de futbol sala amb una derrota per 4-2 davant del Titograd de Montenegro a la primera jornada de la ronda preliminar de la competició que s’està disputant a Skopje, Macedònia. Els lauredians van somiar amb el triomf després d’avançar-se en el marcador, però un minut fatídic just abans del descans va capgirar l’electrònic en favor del Titograd, que va acabar sentenciant a la segona meitat.

Els montenegrins van arrencar millor dominant el partit ja des de l’inici, però el Ranger’s va poder aguantar i esperar les seves oportunitats, i fins i tot va arribar a avançar-se al minut 11 gràcies a un gol de Kalajdzic en pròpia porteria. El Titograd va seguir duent la iniciativa, i va poder remuntar abans del descans en un minut fatídic per als tricolors en què Spasojevic i Markovic van capgirar el marcador.

A la represa van tornar a ser els montenegrins qui van arrencar millor i van deixar el duel pràcticament vist per sentència amb dues dianes més de Delic i Markovic als minuts 24 i 26 respectivament. El Ranger’s, tot i la derrota, no va deixar de provar-ho en cap moment, i Pol Porcel va poder retallar distàncies a set minuts per al final amb el 4-2 que acabaria sent definitiu.

La Lliga de Campions no descansa, i els del Principat aforntaran avui la segona jornada davant de l’amfitrió, el Forca.