FUTBOL

Morgado vol “un any per al record” amb l’Andorra

Destaca la millora de l’equip a la pretemporada i començar guanyant

Morgado, en un amistós de pretemporada.

Morgado, en un amistós de pretemporada.FC Andorra

Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix preparant l’estrena a la lliga de Primera RFEF d’aquest diumenge al camp del Bilbao Athletic, en un any que el defensa César Morgado espera que sigui “un any per al record”, tot i no voler pronunciar la paraula ascens. El barceloní és una de les noves incorporacions de l’FC Andorra i va explicar al Diari que “la il·lusió està intacta, i abans d’arrencar una lliga tothom té la il·lusió de fer-ho el millor possible”, a més d’afegir que “des de dins sabem que serà molt dfícil i que és complicat, però volem fer un any maco i un any que no oblidem, tenir un any per al record”.

“Sabem que serà molt complicat, però volem fer un any maco i un any que no oblidem”César Morgado, Jugador de l’FC Andorra

Sobre la pretemporada, el central va afirmar que “és cert que serveix per agafar minuts i guanyar físicament, però guanyar sempre es posa bé i crec que a l’equip li anirà bé començar guanyant”, i va afirmar que “crec que l’equip ha millorat molt durant la pretemporada”. Per últim, i sobre el primer partit de diumenge, va cloure que “segur que serà un partit igualat perquè tots els equips tenen plantilles molt competitives”.

D’altra banda, el club va confirmar ahir la notícia avançada pel Diari sobre la cessió d’Álex Calvo al Mirandés, de Segona Divisió. El futbolista andalús va executar la clàusula del seu contracte que el permetia sortir si l’equip baixava, com va passar, i l’extrem jugarà a préstec a la segona categoria del futbol espanyol fins al final d’aquesta temporada.

tracking