Les noves samarretes.

Les noves samarretes.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra ja té nova pell i ahir va presentar les samarretes de joc de cara a la propera temporada amb un acte públic a la planta baixa del centre comercial Illa Carlemany on es van aplegar prop d’un centenar de persones per descobrir com serà la roba que lluirà el seu equip fins al proper mes de maig. Gairebé com si fos un dia de partit, no faltava cap detall, com la mascota, el Brut, o l’equip d’animació, abans d’anar presentant les esperades equipacions.

Primer va ser el torn de la samarreta d’escalfament, de color blau fosc i amb tons blancs, amb Chumi Ortega com a model, que va animar-se a dir unes paraules en català. Tot seguit l’escollit va ser Shannon Evans, un altre dels nous fitxatges, que va lluir la segona samarreta, que recupera el groc llampant que l’equip ja havia lluit en altres cursos. Per últim, va arribar l’hora de Felipe Dos Anjos, que va presentar la primera equipació, que tot i el canvi de marca i que l’equip passi a vestir des d’aquest curs Kappa, manté el blau cel que ja es va poder veure la passada temporada.

L’espera per veure-les en acció serà ben curta, i és que avui mateix l’equip les lluirà al cinquè Trofeu Encamp davant de l’Hiopos Lleida.

tracking