FUTBOL

Ferran Costa espera una competició dura i exigent

L’FC Andorra estrenarà la lliga demà contra el Bilbao Athletic

El tècnic Ferran Costa, en un entrenament.

El tècnic Ferran Costa, en un entrenament.FCA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic de l’FC Andorra, Ferran Costa, espera una competició “dura i exigent” en el retorn de l’equip tricolor a la Primera RFEF després del descens de categoria. Així va afirmar-ho el tècnic a la primera roda de premsa prèvia de la temporada abans de l’estrena de l’equip demà a Lezama contra el Bilbao Athletic. L’entrenador català va destacar també que “hi ha molts bons equips, molt bons jugadors i entrenadors, i nosaltres hem de partir del respecte màxim cap a tots els equips”.

Preguntat pels objectius, Costa va destacar que “hem de tenir un dia a dia que ens permeti avançar com a equip, exigir-nos, i buscar el to competitiu que voldrem després en la lliga”, i va agregar que “tenim clara quina ha de ser la base de l’equip i aquells aspectes en què no podem fallar. Crec que hi ha encara molt marge de creixement com a equip, i no ens podem aturar”. Per últim, el tècnic va assenyalar que “ha estat una pretemporada llarga i exigent, però penso que ens ha permès avançar molt com a equip”.

A més a més, l’RFEF va confirmar ahir divendres el nou patrocinador principal de la Primera RFEF, Versus E-Learning, plataforma per preparar oposicions policials.

tracking