Bàsquet

El MoraBanc Andorra B torna a la competició

El tècnic serà el seleccionador nacional Cristian Vegas

L'anunci del retorn del segon equip del club, el MoraBanc Andorra B

L'anunci del retorn del segon equip del club, el MoraBanc Andorra BMoraBanc Andorra

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Després de 4 temporades sense competir, el BC MoraBanc Andorra ha informat que recupera el seu segon equip, el MoraBanc Andorra B. El seu tècnic serà el seleccionador nacional, Cristian Vegas.

L'equip comença avui els entrenaments de pretemporada al Pavelló de Govern, amb un l'objectiu fixat a mitjans de setembre quan es doni el tret de sortida a la Primera Catalana, competició escollida per al nou llançament del segon equip de l'entitat.

L'equip vol ser un referent pels joves jugadors de la base i un bon espai on donar continuïtat a la seva etapa de formació. La gran majoria de jugadors són de la casa, formats al BCA i de "ben segur portaran el nom d'Andorra el més ben representat", han explicat des del club. Es recuperen jugadors amb experiència com Toi Gabriel, Bruno Bartolomé o Dot Martí, acompanyats d'una gran fornada de joves talents provinent de la base del club i completat amb jugadors encara en edat júnior.

Dissabte vinent, 31 d'agost, a les 18 h a Sant Julià de Lòria, l'equip disputarà el seu primer partit de pretemporada davant del Club Bàsquet Vilassar de Dalt.

tracking