Partit solidari

El 7è Trofeu de Bàsquet d’Escaldes enfrontarà el MoraBanc Andorra amb la Laguna Tenerife

El partit tindrà lloc el 6 de setembre a les 20h i els diners recaptats aniran en benefici de l’associació Projecte Vida

Presentació del Trofeu bàsquet Escaldes-Engordany

Presentació del Trofeu bàsquet Escaldes-EngordanyE.M.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Prat Gran serà, un any més, l’escenari del partit amistós de pretemporada que enguany se celebrarà entre el BC MoraBanc Andorra i la Laguna Tenerife i que s’inclourà dins el 7è Trofeu de Bàsquet d’Escaldes-Engordany. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres 6 de setembre a les 20 hores. Les entrades es posaran a la venda avui mateix a un preu de 15 euros a través de la pàgina web del MoraBanc Andorra. Enguany, la recaptació total de les entrades anirà en benefici de l’associació Projecte Vida. 

El director general del club, Francesc Solana, ha explicat durant la presentació que “el Trofeu a Escaldes-Engordany sempre ens ajuda a saber l’estat de la nostra preparació per a l’inici de la temporada i a més, aquest any davant un rival de gran nivell”.

Per part del comú, la Consellera d’Esports, Laura López, ha destacat que “estem molt contents de col·laborar un any més amb el MoraBanc” i de sumar esforços amb un projecte engloba “valors a nivell esportiu i també social”.

Finalment, la presidenta de Projecte Vida, Eva Tenorio, ha agraït que enguany els beneficis es destinin a la seva associació, així com la visibilitat que l’acció dona al projecte.

El trofeu forma part d’un conveni de col·laboració entre el Comú d’Escaldes-Engordany i el MoraBanc Andorra que té per objectiu promocionar l’equip a la màxima categoria i, alhora, contribuir en el desenvolupament de la vessant social del club.

tracking