AUTOMOBILISME

Tercera posició de Joan Vinyes al Ral·li del Ferrol

Vinyes, en un dels trams cronometrats.

Vinyes, en un dels trams cronometrats.FACEBOOK

Joan Vinyes va pujar al podi a la 55a edició del Ral·li del Ferrol, corresponent al Campionat de Galícia de ral·lis, en què va finalitzar en tercera posició. El pilot del Principat, juntament amb el copilot, Jordi Mercader, van disputar la cita amb un Hyundai i20N Rally2 i van completar els nou trams cronometrats del recorregut en un temps d’1 h 07’58”671, a gairebé dos minuts dels vencedors, que van ser Víctor Senra i José Murado. La segona posició va ser per a Alberto Meira i Avelino Martínez, que van ser 19 segons més ràpids.

El pilot va dedicar el podi a Francesc Pino, que a través de Fotoesport informava de totes les seves curses i que va morir la setmana passada. Vinyes va afirmar que “hem patit molt al principi per les condicions meteorològiques i hem gaudit com a bojos a la tarda”, a més de cloure que va haver-hi “moltes emocions a tot l’equip tot recordant Francesc Pino”.