BÀSQUET

Doumbouya i Chougkaz, dos ala-pivots complementaris

Els dos interiors arriben amb il·lusió i ganes de jugar en una competició com l’ACB

Doumbouya i Chougkaz van ser presentats ahir.

Doumbouya i Chougkaz van ser presentats ahir.BCA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Mateixa posició, però perfils diferents i complementaris. Així va definir el director esportiu del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, les dues últimes incorporacions de l’equip, el grec Nikos Chougkaz i el francès Sekou Doumbouya. Són dos ala-pivots que arriben amb ganes a l’ACB, preparats per aportar energia. “Hem signat els dos jugadors que millor s’adaptaven al perfil que buscàvem”, va destacar Solana, a més d’agregar que “són perfils diferents tot i jugar a la mateixa posició i es complementen bé”. Per últim, va afirmar que “la seva ambició per jugar a l’ACB els ha portat fins aquí i els companys els estan ajudant molt a adaptar-se”.

“Hem signat els dos jugadors que millor s’adaptaven al perfil que buscàvem”
Francesc Solana, Director esportiu del MoraBanc
 

Nikos Chougkaz arriba després de jugar al Peristeri del seu país i va afirmar que “jo volia jugar a la lliga espanyola i no vaig ni pensar-ho quan el MoraBanc em va dir que em volia”. A més, va declarar que “arribo content i il·lusionat, i vull aportar energia i ajudar l’equip”. L’ala-pivot també va admetre que va parlar amb els jugadors grecs que han passat últimament pel club, com Antetokounpo, Borg i Jankovic, i “tots me’n van dir coses bones”.

“Volia jugar a l’ACB i no vaig ni pensar-ho quan el MoraBanc em va dir que em volia”
Nikos Chougkaz, Jugador del MoraBanc
 

En el cas de Doumbouya, arriba provinent del Roanne gal, on estava rellançant la seva carrera després de les lesions que van tenir-lo molt de temps allunyat del parquet durant la seva etapa a l’NBA, on va jugar prop d’un centenar de partits. El gal arriba al MoraBanc “com un nou repte per a mi després de fer un bon any a França la temporada passada”, a més de destacar que “tinc moltes ganes de jugar en una lliga gran com és l’ACB”.

“És un nou repte per a mi després de fer un bon any a França la temporada passada”
Sekou Doumbouya, Jugador del MoraBanc
 

El MoraBanc va fer aquestes presentacions a Unnic, i és que el centre d’oci serà nou patrocinador del club després d’haver col·laborat amb l’entitat en els dos últims partits del curs passat. El president tricolor, Gorka Aixàs, va manifestar que “era inevitable que dues marques de país ens acabéssim trobant”, mentre que el director d’Unnic, José Fulgencio Cano, va destacar que “estem contents de formar part de la família del MoraBanc”.

tracking