FAE

El grup U19 del programa d'esquí estudi batxillerat esportiu s'entrena a l'indoor belga de Peer

Els esportistes faran una estada a Xile el mes de setembre 

Tres esquiadors del l'equip U19 en un entrenament a Bèlgica

Tres esquiadors del l'equip U19 en un entrenament a BèlgicaFAE

Publicat per
Andorra ka Vella

Creat:

Actualitzat:

L’equip U19 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) entrenarà a les instal·lacions indoor de Peer, a Bèlgica. L’equip va iniciar el viatge ahir a la nit i s’hi estarà a l’Snow Valley Peer fins el pròxim dilluns 2 de setembre, abans de l'estada de llarga durada que faran a mitjans del mes de setembre a Corralco, Xile.

El grup és a l’estada a Peer per realitzar sis sessions d’eslàlom en quatre dies d’estada. Més tard, el següent desplaçament serà el 14 de setembre, ja cap a Corralco, on entrenaran en neu fins el 18 d’octubre. L'equip EEBE U19 el formen aquesta temporada dues dones, Ainhoa Piccino i Isabella Perez, i sis homes, Salvador Cornella, Carlos Salinas, Jan Visa, Jordi Rogel, Marcel Perez i Eric Mitjana. 

Roger Puig finalitza els seus entrenaments a Xile

L'esquiador Roger Puig entrena a Xile des de mitjans d'agost, on ha realitzat dos blocs d'eslàlom i un de gegant. L'atleta ha esmentat que en els últims tres dies abans de la tornada, el 3 de setembre, realitzarà un altre bloc de gegant i possiblement un de supergegant.  “Els dos blocs d’eslàlom han anat molt bé, també el de gegant" ha apuntat Puig.

tracking