BÀSQUET

El MoraBanc Andorra supera el Joventut al segon amistós

El MoraBanc va guanyar el Joventut, ahir.

El MoraBanc va guanyar el Joventut, ahir.MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra va sumar la segona victòria de la pretemporada després de desfer-se amb comoditat del Joventut de Badalona (69-88) en el tradicional torneig de Sant Julià de Vilatorta, que arribava a la 38a edició. L’equip tricolor, on van debutar Lammers i Kuric, es va mostrar molt superior a la Penya, que disputava el primer assaig de preparació i va acusar la falta de rodatge. El primer quart va finalitzar amb un parcial de 12 a 24 i al descans el marcador assenyalava un incontestable 26 a 46, amb un 60% d’encert en triples del grup de Natxo Lezkano.

A la segona part, el MoraBanc va continuar amb el fil i tot i que el Joventut va maquillar el marcador durant el tercer quart fins arribar a retallar (52-61), a l’últim quart va tornar a imposar-se i arrodonir el 69 a 88 final amb uns grans Chumi i Dombouya.