Bàsquet

Rebuda del comú d'Encamp al Cadí La Seu i al Toulouse MB abans del partit d’aquest vespre

El partit iniciarà a les 20 hores

Recepcio Pas de la Casa equips VI Trofeu basquet

Recepció Pas de la Casa equips VI Trofeu bàsquetComú Encamp

Publicat per
Anodrra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Comú d'Encamp ha rebut aquest matí els equips del Cadí La Seu i del Toulouse Metropole Basket, els quals s'enfrontaran aquesta tarda, a partir de les 20 hores al Centre Esportiu del Pas de la Casa, per veure qui acaba proclamant-se campió del VI Trofeu Encamp.

El cònsol menor, Xavier Fernàndez, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a les jugadores d'ambdós equips i els ha desitjat el millor per a aquest vespre. A més del cònsol menor, la recepció ha comptat amb la participació dels joves de l'Àrea de Jovent del Pas de la Casa, els quals han pogut passar una estona amb les jugadores, formar part de l'entrenament i, fins i tot, han elaborat una roda de premsa en la qual s'han posat en la pell dels periodistes per preguntar i resoldre dubtes al voltant de l'estada dels equips a la parròquia, sensacions pel que fa a aquest partit de cloenda del VI Trofeu Encamp, i del dia a dia d'una jugadora a l'elit del bàsquet.

Tant el Cadí La Seu com el Toulouse MB han pogut continuar amb la seva preparació de cara a l’inici de lliga a la parròquia i, amb el partit d’aquest vespre les urgellenques posaran punt final a la seva estada al país, mentre que el conjunt francès tornarà al Pas de la Casa d’aquí a 15 dies per fer una segona estada de pretemporada. 

Una cloenda de màxim nivell

El VI Trofeu Encamp de bàsquet clourà aquesta tarda amb el duel entre el Cadí La Seu i el Toulouse Metropole Basket, a les 20 hores al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Un duel que arriba després que el MoraBanc Andorra i l'Hiopos Lleida es disputessin la victòria en categoria masculina, en un enfrontament que va caure del costat dels andorrans per 85-80.

Així doncs, queda per veure quin equip aconseguirà la victòria en categoria femenina, en un duel amb entrades disponibles a 10 euros pels adults i gratuïta per als menors de 12 anys, i com en les edicions anteriors, la recaptació de les entrades anirà íntegrament destinada a Càritas d'Encamp per desenvolupar projectes solidaris. 

tracking