Nova golejada de la selecció sub 19 al Mundial

Els jugadors de la selecció celebrant un gol.

Els jugadors de la selecció celebrant un gol.WSG Itàlia 2024

Andorra la Vella

La selecció sub 19 d’hoquei patins segueix amb pas ferm al Mundial intercontinental que s’està disputant en el marc dels World Skate Games a Itàlia, i va tornar a golejar a la segona jornada del torneig, en aquest cas contra Mèxic, per un contundent 3 a 14. Els de Manel Rubio no van donar cap mena d’opció al conjunt americà i ja manaven al descans per un còmode 3 a 7. A la represa, els tricolors van ajustar aspectes defensius i van fer un parcial de 0 a 7 fins al 3 a 14 final. Nil Solanes, amb set gols, va ser l’home més destacat del partit en un duel en què Pol Fernández i Biel Hernández van anotar un hat-trick, i en què Guillem López va marcar també un gol.

“Al principi hem sortit massa relaxats, però un Mundial no permet aquests errors”Manel Rubio, Seleccionador sub 19

El seleccionador, Manel Rubio, va assenyalar que “al principi hem sortit massa relaxats, potser influenciats pel resultat del primer partit, però un Mundial no permet aquests errors. A partir del 2 a 2 hem recuperat el ritme i hem imposat la nostra manera de jugar”, i va destacar que “l’objectiu és continuar millorant i ara hem de preparar bé el partit contra la Xina Taipei”. Andorra, que lidera el seu grup, descansa avui, i el conjunt asiàtic serà el tercer rival de la selecció a la lligueta demà (18.00 hores), mentre que la sub 19 tancarà la primera fase del Mundial dijous davant de l’Índia en un duel que es preveu clau per acabar primers de grup.