BÀSQUET

El MoraBanc s’estrena a la Lliga Catalana davant del Girona

Els tricolors afronten el primer torneig oficial com a punt final de la pretemporada en espera dels grans objectius del curs

El MoraBanc s’estrena avui a la Lliga Catalana.

El MoraBanc s’estrena avui a la Lliga Catalana.Dani Catalán / BCA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra enceta avui la temporada oficial amb la Lliga Catalana. En un format renovat, els cinc equips catalans més els tricolors (inscrits a la Federació Catalana) van quedar enquadrats en tres grups, amb MoraBanc, Girona i Barça, per un costat, i Penya, Manresa i Lleida, per l’altre. El torneig es dividirà en dues lliguetes i el vencedor de cadascuna disputarà diumenge la final. Els de Natxo Lezkano obriran avui el foc a Tarragona davant del Girona (12.30 hores, Andorra Televisió) i demà jugaran contra el Barça en un torneig que arriba a cavall entre la pretemporada i els veritables objectius de l’entitat d’aquest any, començant per la fase prèvia de la Lliga de Campions de la setmana vinent a Turquia.

“Són dos partits de màxima exigència davant de dos equips que ens trobarem després a la lliga”Natxo Lezkano, Entrenador del MoraBanc

Després d’una pretemporada en què el més important era crear un bloc, el tècnic Natxo Lezkano va assenyalar ahir que “abans les prioritats eren unes altres, i ara ja comencem a mirar més el resultat final i el fet de ser competitius preparant-nos també per a la setmana que ve, que ja haurem d’anar tant sí com no a guanyar”, a més d’agregar que “són dos partits de màxima exigència davant de dos equips que ens trobarem després a la lliga i és una competició oficial, així que anirem amb motivació i ara la prioritat ja s’acosta més a guanyar que en partits anteriors”. Sobre el rival, l’entrenador basc va manifestar que “té una molt bona plantilla, un bon entrenador i segueix amb jugadors de l’any passat i amb reforços, així que espero un molt bon equip”.

Lezkano tindrà disponibles els 13 jugadors de la plantilla, tot i que va admetre que “Kyle Kuric segueix en el procés tant de recuperació de la lesió com de posada en forma, i seria el jugador que pitjor està físicament”, a més d’agregar que “la resta estan tots en camí”.

tracking