REPORTATGE

Un MoraBanc ‘on fire’

Abans d’afrontar la Champions la plantilla tricolor va rebre un bany de masses en la tradicional festa de celebració d’inici de curs

L’equip va celebrar ahir a la tarda la tradicional festa d’inici de curs amb l’afició.

L’equip va celebrar ahir a la tarda la tradicional festa d’inici de curs amb l’afició.ANA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’avinguda Meritxell va tornar a reunir centenars d’aficionats i alguns curiosos que van voler acompanyar el MoraBanc Andorra a la tradicional festa que dona el tret de sortida oficial a la temporada. Un curs excitant, amb la prèvia de la Champions League a la cantonada, amb el repte de la Lliga ACB i que, asseguren la plantilla i el cos tècnic tricolor, atorgarà moments inoblidables. El capità Nacho Llovet, un dels més aclamats pel públic a l’avinguda Meritxell juntament amb Rafa Luz, Dos Anjos i Kuric, va deixar anar el millor dels diagnòstics: “Soc molt feliç d’estar aquí un any més i veure tanta gent amb nosaltres parla molt bé de la salut del club”.

Als coneguts lemes de “Mai por” i de “Fora límits”, sembla que aquesta temporada se l’hi afegirà al Poliesportiu el càntic dedicat a una de les sensacions de la pretemporada, Sekou Doumbouya. Al ritme del pastat Freed from Desire, de l’artista italiana Gala i que porta molts anys arrelat a l’entorn de l’esport, l’avinguda Meritxell va començar a entonar, i assajar, el “Sekou is on fire!” que tants cops sentirem aquest curs a la bombonera.

El MoraBanc va celebrar la festa d’inici de curs.

El MoraBanc va celebrar la festa d’inici de curs.ANA

“Molt content de gaudir d’aquesta festa i estic segur que aquest any ho passarem molt bé”
Natxo Lezkano, Entrenador del MoraBanc

“Soc molt feliç de tornar a ser aquí i veure tanta gent amb nosaltres parla molt bé de la salut del club”
Nacho Llovet, Capità del MoraBanc
 

El tècnic, Natxo Lezkano, també va prendre la paraula en el moment de ser cridat a l’escenari i es va atrevir amb un discurs en català: “Estic molt content de gaudir d’aquesta festa i estic segur que tindrem una bona temporada tots junts i que ho passarem bé”. Mereixia l’ovació per l’atreviment i la va tenir. Felipe Dos Anjos va comprovar –tampoc li calia– que és un dels jugadors més estimats de la plantilla tricolor: “Estic molt content d’estar un any més aquí, a l’ACB, i esperem classificar-nos la setmana vinent a la BCL i donar-ho tot aquest any per l’equip”. Un a un, tots els jugadors de la plantilla i staff del MoraBanc van ser presentats abans de la culminació de la festa, una celebració que es va destapar amb l’actuació del jove andorrà Makuka i el seu deliciós pop-rock i que va tenir continuïtat amb els tricolors signant autògrafs i fent-se selfies a dojo. La xerinola es va desplaçar al carrer Callaueta per seguir amb el confeti, sortejos i regals com a colofó.

tracking