Instant del partit del MoraBanc Andorra contra el Telekom Baskets Bonn

Instant del partit del MoraBanc Andorra contra el Telekom Baskets BonnFIBA

Publicat per
Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra no disputarà la Basketball Champions League després d’haver caigut derrotat a la segona ronda de la prèvia de la competició continental davant del Telekom Baskets Bonn per 99-91. En un duel boig i amb alts i baixos, els tricolors han remuntat 19 punts per posar-se per davant a l’últim quart, però un mal tram final els ha acabat condemnant a Turquia.

Els tricolors han arrencat per davant al marcador, però els alemanys ben ràpid han començat a agafar el ritme del partit sense deixar estar còmodes als de Lezkano, i han tancat el primer quart 20-18. El MoraBanc s’ha pogut situar per davant amb una cistella de Llovet, però a partir d’aquí el duel ha estat totalment alemany, que ha anat obrint forat fins al 51-40 del descans. A la represa, el Bonn s’ha arribat a situar-se 19 amunt, però el MoraBanc, que no s’ha deixat anar en cap moment i ha remuntat a l’inici de l’últim període (67-68) amb una cistella de Chumi Ortega. Els tricolors estaven còmodes sobre la pista i semblava que podrien trencar el partit, però en un tres i no res, el Bonn ha tornat a mostrar la seva millor versió per tornar a capgirar el marcador i deixar al MoraBanc Andorra sense opcions de jugar a Europa.