PIRAGÜISME

Mònica Doria frega el podi a la final de canoa a la Seu d’Urgell

La palista acaba en quarta posició després de tocar una de les portes del tram final del recorregut

Mònica Doria es lamenta després d’acabar la seva baixada.

Mònica Doria es lamenta després d’acabar la seva baixada.Marc Etxaniz

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va quedar-se novament a tocar del podi a les finals de la Copa del Món de piragüisme en eslàlom que s’estan celebrant a la Seu d’Urgell, i ahir va finalitzar en quarta posició després de tornar a cometre una errada al tram final que va impedir-li pujar a les posicions de les medalles. La palista va arrencar la jornada novament amb una molt bona actuació i va ser tercera a la semifinal amb un temps de 107”85, quedant per darrere només de Núria Vilarrubla, i de l’alemanya Gabriela Satkova.

Ja a la gran final, Doria va arrencar bé el seu recorregut i estava en posició provisional de podi, però va tocar la porta 21, fet que li va comportar una penalització de dos segons que va impossibilitar la medalla a la cursa de casa. La palista va acabar amb un temps final de 107”99 a 3”69 de la vencedora, la campiona olímpica Jessica Fox. L’alemanya Gabriela Satkova va ser segona, mentre que la britànica Kimberley Woods va tancar el podi.

Per la seva banda, Laura Pellicer va quedar-se fora de la gran final després de ser 29a a la semifinal. La palista va tocar quatre portes durant la seva baixada, i va acabar amb un temps de 127”05, acabant a 21”75 de la primera posició.

Les finals de la Copa del Món de piragüisme en eslàlom de la Seu d’Urgell posaran avui el punt final amb la competició de caiac-cross en l’última oportunitat de Doria i Pellicer de pujar al podi. La crono arrencarà a les 8.45 hores amb les 20 primeres passant a les eliminatòries que començaran a les 11.15 hores al Parc Olímpic del Segre.

tracking