FUTBOL

L’Inter Escaldes derrota 0-3 l’Esperança i és líder en solitari (0-3)

Els gols de Sascha, Viti i Àlex situen els de Felip Ortiz al capdavant de la taula amb sis punts

Els jugadors escaldencs celebren un gol.

Els jugadors escaldencs celebren un gol.FAF

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’Inter Club d’Escaldes és líder en solitari després de la segona jornada de la Lliga Multisegur Assegurances després de derrotar l’Esperança per 0-3. El conjunt escaldenc es va poder refer de la derrota entre setmana a la final de la Supercopa, i és l’únic equip que ha guanyat els dos duels disputats fins al moment, i ahir va imposar-se amb els gols de Sascha a la primera part i de Viti i Àlex a la segona meitat. Just al darrere dels escaldencs hi ha FC Santa Coloma i Ranger’s, tots dos amb quatre punts després d’empatar 1-1 al duel que els enfrontava al matx avançat a dissabte a la nit. Mario Mourelo va avançar els colomencs, i Armando León va empatar a la represa.

Quatre equips estan empatats a tres punts perseguint als conjunts capdavanters, entre ells l’Atlètic Escaldes i el Penya Encarnada, que després de no poder jugar a la primera jornada per la falta de fitxes federatives, van poder estrenar-se a la Lliga Multisegur amb victòria. En el cas de l’Atlètic, va imposar-se al Pas de la casa per 3-2. Pedja, Gemelson i Mota van encarrilar el triomf, però els escaldencs van acabar partint més del compte veient com Salguero i Baztan retallaven diferències. També va vèncer el Penya Encarnada, que en aquest cas va superar per 1-3 a l’FS La Massana. Rony, Nájera i de la Cruz van marcar els gols dels vermells i negres, i Ivan Fernández va anotar el gol dels massanencs. Precisament l’FS La Massana és un dels equips que encara no ha puntuat, juntament amb l’Esperança i el Pas de la Casa.

A l’últim partit de la jornada, el vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances va sumar el primer triomf de la temporada després de superar l’FC Ordino per 0-2. Després de guanyar la Supercopa dimecres, l’UE Santa Coloma va imposar-se ahir amb els gols de Bakkali a la mitja hora de joc, i de David Martín al tram final del duel.

tracking