BÀSQUET

El MoraBanc Andorra femení torna a escena amb victòria

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra Gala Perfumeries (l’equip femení de l’entitat tricolor) va tornar a escena després de deu anys d’absència amb una victòria contundent per 61-28 davant del CB Torregrossa a la primera jornada de la Territorial femenina de Lleida.

Les tricolors van dominar el partit ja des de l’inici, i van tancar el primer quart amb deu punts d’avantatge, una diferència que va augmentar al descans amb el 26-14. El partit va acabar de trencar-se definitivament al tercer període, amb un parcial de 21-2 de les noies de Toni Rivera, que van acabar de tancar el partit a l’últim període amb el 61-28 definitiu. Laura García, amb 21 punts va ser la màxima anotadora del partit, i Lies Bosma va fer també 14 punts.

El MoraBanc Andorra Gala Perfumeries visitarà diumenge vinent (19.00 hores) el Torrefarrera, que va encetar la lliga amb una victòria ajustada per 47-54 a la pista del Maristes.