TRIATLÓ

Bronze de Carlos Mejía a l’Europeu en la modalitat esprint

Mejía, a la dreta

Andorra la Vella

Carlos Mejía va penjar-se la medalla de bronze al Campionat d’Europa de triatló en la modalitat esprint entre els corredors de la seva categoria (M20). Es tracta del primer metall internacional del triatló nacional que va assolir-se a la localitat francesa de Vichy. El triatleta va completar el recorregut en un temps total de 57’19”, i a més del tercer lloc entre els M20 va assolir la setena plaça entre els competidors de la categoria de 20 a 24 anys, tot i tenir-ne 19. Dos competidors més de la federació van assolir també el Top 10 a les seves categories. Sergi González va ser vuitè entre els M40 (a més va acabar 77è entre els competidors de 40 a 44 anys) en esprint, i Carlos Fernández Dobarro, en la modalitat olímpica, va ser setè M4O (80è entre els triatletes de 40 a 44 anys). A més, Lydia Cachafeiro va ser 22a en W20, i José Antonio Esteban, 40è en M50.