ESQUÍ ALPÍ

Verdú encara el tram final de pretemporada

Farà un bloc físic abans de tornar a esquiar a mitjan octubre

Verdú, durant un dels entrenaments a Nova Zelanda.

Verdú, durant un dels entrenaments a Nova Zelanda.FAE

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú encara la recta final de la pretemporada abans de l’estrena a la Copa del Món d’esquí alpí, que com és habitual serà a final de mes, concretament el dia 27, amb el gegant de Sölden. L’esquiador de la FAE i el seu equip van haver de tornar abans d’hora de l’estada principal de Nova Zelanda per les males condicions i actualment està realitzant un bloc físic per tal de seguir en les millors condicions abans de tornar a esquiar.

Segons va explicar el tècnic Juan Lago, Verdú va arribar “en la millor forma possible després d’unes setmanes en què va fer una feina boníssima”. I és que l’esquiador va arribar a l’hemisferi sud, concretament a Nova Zelanda, el 14 d’agost, i hauria d’haver tornat ahir, tot i que va haver-se d’avançar una setmana i mitja.

Verdú no tornarà a esquiar fins a mitjan octubre i mentrestant estarà focalitzat en “un bloc de preparació física per acabar de posar-lo a punt per començar la Copa del Món a Sölden”, segons va explicar Lago. Abans d’anar a l’estrena del circuit mundial, l’esquiador i el seu equip es traslladaran a Itàlia, concretament a Val Senales, on tenen previst entrenar un parell de dies. Posteriorment, ja se centrarà en el debut.

Verdú arrencarà la temporada en el dotzè lloc de la llista de sortida de la Copa del Món, fet que li garantirà un bon dorsal per a la primera cursa a Àustria.

tracking