TRIAL

Toni Bou, principal reclam del Mundial ‘indoor’

Toni Bou, a l’edició de l’any passat.

Toni Bou, a l’edició de l’any passat.X-TRIAL

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Toni Bou serà el principal reclam entre els participants del Campionat del Món d’X-Trial (trial indoor), que tornarà dissabte 5 d’octubre al Poliesportiu en la que serà la cinquena cursa del calendari del Mundial. A més del pilot resident, l’organització va confirmar l’alineació completa de participants, que comptarà amb un total de vuit pilots, entre els quals s’inclouen els cinc primers de la classificació general.

A més de Bou, la representació espanyola estarà formada pel gallec Gabriel Marcelli, el basc Jaime Busto, i els catalans Adam Raga i Aniol Gelabert. A més, també competiran al Poliesportiu el britànic Toby Martin, el francès Benoit Bincaz i el noruec Sondre Haga, que serà la principal novetat.

El resident Toni Bou lidera la classificació general del Mundial indoor amb 86 punts, seguit per Marcelli amb 55 i Busto amb 52. De fet, en cas de victòria i depenent dels altres resultats, fins i tot podria ser campió matemàtic a casa. Aquest seria el seu 18è títol sota sostre (36è en total), i igualaria així també els 18 campionats que té a l’aire lliure, l’últim guanyat a l’agost.

tracking