El MoraBanc s'ofega en l'estrena davant el Gran Canària (71-91)

L'equip tricolor, que va competir fins el darrer parcial, abaixa els braços al final

Jerrick Harding en una acció del partit contra el Gran Canaria

Jerrick Harding en una acció del partit contra el Gran CanàriaFernando Galindo

Andorra la Vella

El MoraBanc Andorra ha patit una dura derrota davant un Gran Canària superior en l'estrena de la temporada 24-25 de la Lliga ACB (71-97). Després d'un bon segon quart i una primera part anivellada (38-38), el conjunt tricolor es va acabar fonent al darrer quart i l'equip canari ha sabut olorar la sang i castigar sense pietat per aconseguir un coixí definitiu de +20 punts. Tot i la derrota, els millors del partit han estat Sekou Dombouya, amb 17 punts, cinc rebots i 22 de valoració, i Jerrick Harding que ha anotat 20 punts. La propera jornada, la segona del campionat domèstic, el MoraBanc visita la pista del Baskonia, disssabte a les 18.00 hores.