TENNIS

Vicky Jiménez suma el cinquè títol professional

L’andorrana supera l’espanyola Guiomar Maristany a la final de Lisboa

Vicky Jiménez amb el seu pare i l’entrenador.

Vicky Jiménez amb el seu pare i l’entrenador.JOAN JIMÉNEZ

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després d’un cap de setmana frenètic, en què va haver de superar quatre partits en dos dies, Vicky Jiménez va aconseguir el triomf al W75 de Lisboa després de guanyar ahir a la final l’espanyola Guiomar Maristany en dos sets, 6-4 i 6-2. Una victòria que significava el cinquè títol professional de l’andorrana i el primer 75.000, ja que Aparecida de Goiâna, Loulé, Boca Ratón i Austin eren tots WTA25.

Vicky va saber contrarestar els punts forts de Maristany i es va emportar la primera mànega sent molt sòlida i aixecant un 0 a 3 inicial de l’espanyola, qui l’havia castigat amb dos breaks. L’aspecte mental va esdevenir clau i l’andorrana li va retornar tres cops la pèrdua de servei i va arrodonir el set. El segon va ser un pèl més còmode i amb dos breaks i un 2 a 4 parcial, Vicky ja no va fallar.

La meteorologia va obligar l’organització a programar totes les eliminatòries pendents en poc temps, i Jiménez va haver de jugar els partits de vuitens i quarts el dissabte i ahir afrontar les semifinals i la final. Vicky va saber dosificar-se i exhibir el seu millor joc per sortir de la capital portuguesa amb un brillant fermall i que la col·loca ja en el 151è lloc del rànquing mundial.

Abans d’afrontar la final, Vicky havia superat a les semifinals, també disputades aquest diumenge, l’espanyola Ángela Fita (6-1 i 6-4), i per adjudicar-se el títol també va haver de deixar pel camí dues rivals dissabte: la francesa Carole Monnet (0-6, 7-6 i 6-3) i la també espanyola Marina Bassols per 6 a 0 i 6 a 4.

tracking