GIMNÀSTICA RÍTMICA

La selecció focalitza els objectius i prioritza els Jocs dels Petits Estats

La Selecció andorrana de gimnàstica artística 2024 amb la directora tècnica de la FAG, Clàudia Lòpez; la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez; i la directora de banca país d'Andbank, Maria Suárez

La Selecció andorrana de gimnàstica artística 2024 amb la directora tècnica de la FAG, Clàudia Lòpez; la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez; i la directora de banca país d'Andbank, Maria SuárezE.M.

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La selecció de gimnàstica rítmica va exposar els seus objectius de cara a la temporada 2024-2025 i focalitzarà les principals il·lusions i esforços en els Jocs dels Petits Estats d’Europa (JPEE), que se celebraran el maig de l’any vinent a Andorra, així com la millora de les posicions ja aconseguides la temporada anterior en el Campionat d’Europa i el Mundial. “Els JPEE són el primer gran objectiu de la temporada i volem fer un molt bon paper en l’individual, ja que, malauradament, el conjunt només podrà fer una exhibició”, va declarar la directora tècnica de la Federació Andorrana de Gimnàstica, Clàudia López Garro, en una informació de l’Agència ANA. Així doncs, s’espera que la cita olímpica al país ajudi a “posar els nervis” a les esportistes per al pròxim pas: el Campionat d’Europa que se celebrarà a Tallinn (Estònia) del 2 al 8 de juny del 2025. El Mundial sènior tindrà lloc a Rio de Janeiro del 18 al 24 d’agost.

tracking