Esquí

Ordino acollirà els primers Campionats del Món de Freeride el 2026

L'esdeveniment tindrà lloc de l'1 al 6 de febrer

Un esquiador fent freeride a l'estació d'Ordino Arcalís

Un esquiador fent freeride a l'estació d'Ordino ArcalísJeremy Bernard

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra està d'enhorabona. La Freeride World Tour (FWT) ha anunciat que l'estació d'Ordino Arcalís serà la seu dels primers campionats del Món de Freeride de la Federació Internacional d'Esquí (FIS). Aquest serà un fet històric per aquest esport, ja que, per primera vegada se celebrarà un mundial de freeride organitzat per la FIS.

L'acte tindrà lloc durant la primera setmana de febrer del 2026, de l'1 al 6, i reunirà als millors esportistes d'aquesta disciplina. El director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, s'ha mostrat molt satisfet i ha explicat que "després de més de 10 anys de presència permanent al circuit del FWT, vam creure que el nostre compromís amb el freeride havia d’assolir nous objectius i vam treballar amb la FIS Freeride per convertir-nos en els primers organitzadors de la història dels Campionats del Món en el nostre esport. Per a Andorra i Ordino Arcalís, que ja s’han convertit en un referent mundial en freeride, és important crear un llegat que ajudi el freeride a créixer".

D'altra banda, el fundador i CEO del Freeride World Tour, Nicolas Hale-Woods, no ha desaprofitat l'ocasió per destacar les condicions que ofereix Andorra: "ha demostrat ser una destinació prèmium de freeride durant més d’una dècada, amb escenaris de primera classe i una hospitalitat excepcional. La FIS Freeride està molt emocionada d’escriure història amb els nostres socis andorrans".

tracking