BÀSQUET

Luz s’incorpora als entrenaments i podria reaparèixer a Vitòria

Els tricolors han entrenat al Joan Alay pel muntatge del Mundial de trial al Poliesportiu

Rafa Luz, en un partit de la temporada passada.

Rafa Luz, en un partit de la temporada passada.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Rafa Luz podria reaparèixer demà al partit que el MoraBanc Andorra disputarà a la pista del Baskonia (18.00 hores). El base hispanobrasiler va lesionar-se a mitjan setembre durant un entrenament i va patir una lesió al soli de la cama esquerra amb un temps de baixa aproximat de quatre setmanes. Tot i aquest pronòstic, la recuperació està anant pel bon camí i aquesta setmana ja va incorporar-se a les sessions preparatòries en dinàmica de grup. Tot i això, el tècnic tricolor, Natxo Lezkano, no va voler assegurar la presència del jugador i va manifestar que “està començant a entrar en el grup i ho està fent bé i trobant-se bé”, i va afegir que “veurem quina és la progressió, i seguirem el que ens diguin els físios i els metges i també les seves sensacions”.

“Veurem quina és la progressió i seguirem el que ens diguin els ‘físios’ i els metges”Natxo Lezkano, Entrenador del MoraBanc

Els tricolors s’han hagut d’entrenar durant tota la setmana al pavelló Joan Alay a causa de la instal·lació del muntatge de les zones del Mundial de trial indoor que es disputarà demà al Poliesportiu d’Andorra, i avui mateix marxaran cap a Vitòria, on faran una sessió avui i una altra demà al matí prèvia al partit. El Baskonia, igual que el MoraBanc, va caure a la primera jornada de la Lliga ACB en un partit igualat davant del Tenerife que es va acabar decidint al tram final del matx (88-80). S’espera un gran ambient a Vitòria en una jornada de lliga en la qual el conjunt basc ha programat també concerts al Buesa Arena al descans i al final del partit.

tracking