FUTBOL

La selecció reacciona tard i torna de Moldàvia amb una derrota

El combinat nacional perd a domicili amb un gol a cada part

Berto lluita una pilota davant de dos contrincants de Moldàvia.

Berto lluita una pilota davant de dos contrincants de Moldàvia.FAF

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta masculina va perdre per 2-0 davant de Moldàvia, amb la qual cosa suma la segona derrota a la Lliga de les Nacions. Un gol a la mitja hora de joc va decantar el partit per als locals, i quan els tricolors estaven volcats buscant l’empat, una nova diana a la contra va acabar sentenciant el partit a favor dels moldaus.

Van ser els locals qui van arrencar provant-ho amb un tir desviat, i va respondre Andorra amb un xut llunyà de Berto. El domini era de Moldàvia tot i no tenir ocasions clares, però Andorra anava fent a poc a poc passos endavant. Però quan millor estava, els moldaus van agafar en una contra la defensa tricolor, i Ionita va obrir el marcador a la mitja hora de joc després d’una jugada de Caimacov. A la represa, Moldàvia va quedar-se endarrere, i Andorra va fer un pas endavant generant accions de perill a pilota aturada, però sense gaire claredat, fins que al tram final, una voleia de Moi va sortir fregant el travesser, i un tir de Berto a la mitja volta, va fregar el pal. Andorra estava volcada a l’empat, però el que va acabar arribant va ser el 2-0 obra de Cojocaru.

Els tricolors no jugaran Lliga de les Nacions el cap de setmana perquè tindran jornada de descans, però rebran diumenge San Marino a l’Estadi Nacional en un duel amistós. D’altra banda, la selecció sub-21 s’enfronta aquesta tarda a Croàcia (18.00 hores) a la penúltima jornada del Preeuropeu.

tracking