FUTBOL

L’Andorra vol allargar el bon moment

Els tricolors visiten un Zamora que ocupa llocs de descens, però que ha merescut tenir més punts

Alineació

Alineació

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita el camp del Zamora (15.30 hores) amb l’objectiu d’allargar el bon moment i superar la millor ratxa històrica de l’equip a Primera RFEF. El triomf de la setmana passada davant del Reial Unión va igualar la millor marca tricolor a la categoria amb sis duels sense perdre amb quatre triomfs i un empat, i en cas de sumar avui al Ruta de la Plata, els de Ferran Costa milloraran aquesta dinàmica. El rival pot semblar propici per fer-ho, i és que el Zamora ocupa posicions de descens i només ha guanyat un partit, però la realitat és que els castellans han merescut molt més, i venen de sumar un empat i golejar 5-0 l’Amorebieta en els dos últims xocs. De fet, segons les estadístiques avançades, és l’equip del grup 1 de Primera RFEF que més genera com a local, amb una mitjana de 2,37 gols esperats o expected goals (possibilitat que un xut sigui gol en funció de diferents variables com la distància, l’oposició o la qualitat rel rematador) per partit.

Sobre el duel a Zamora, el tècnic tricolor, Ferran Costa, va destacar que “és un equip que genera molt, que té una proposta on intenta portar la iniciativa, i li tenim molt respecte perquè ha generat per portar molts més punts dels que té i està en el seu millor moment des que ha començat la temporada”. Sobre el joc de l’equip, l’entrenador català va assenyalar que “volem seguir creixent com a equip perquè tenim clares quines són les coses on podem encara fer passes endavant” i va afegir que “hem de seguir en la línia de concedir molt poc a l’equip rival i seguir amb la solvència defensiva”. Per últim, va cloure que “hem de tenir la serenor per quan ells tinguin situacions d’atacs alts, ser estables i tenir el punt de concentració i mentalitat per poder robar-los la pilota”.

Alberto Solís i Martí Vilà seran les baixes per lesió, a més de Berto, convocat amb la selecció absoluta. En canvi, Jesús Clemente tornarà a estar disponible després de la lesió que va fer-se abans del duel a Sestao.

tracking