FUTBOL

La derrota a Zamora no deixa moltes seqüeles a l’FC Andorra

El tècnic, Ferran Costa, i el vestidor coincideixen que “això és molt llarg i queda molt”

Morgado i Álvaro Peña es lamenten, dissabte.

Morgado i Álvaro Peña es lamenten, dissabte.FC ANDORRA

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ferida de la segona derrota de la temporada de l’FC Andorra, a Zamora i en dos minuts fatídics, es va fer un pèl més gran amb el triomf posterior de la Cultural Leonesa, que ja amplia a vuit punts l’avantatge al lideratge de la Primera RFEF.

“Vam llençar el partit en dos minuts molt dolents i hem d’aprendre perquè no ens torni a passar”
Ferran Costa, Entrenador de l’FC Andorra
 

Tot i això, les coses s’han de relativitzar tenint en compte que només s’han disputat vuit jornades i que l’equip lleonès visita l’Estadi Nacional dissabte que ve. El migcampista tricolor Sergio Molina és molt clar al respecte: “Si recordeu, fa tres anys quan vam pujar a Segona, ens vam allunyar, si no recordo malament, a 15 o 16 punts de Vila-real [van ser 13 a la jornada 9], i vam acabar remuntant. O sigui, que hem d’estar molt tranquils que això acaba de començar”. L’entrenador tricolor, Ferran Costa, explica que “vam perdre el partit en aquells dos minuts. Vam tenir una opció de Luismi molt clara al primer minut i ens vam quedar en aquella acció. Vam desaparèixer durant un minut del camp i el Zamora ho va aprofitar fent el segon. Vam perdre el partit i tres punts en dos minuts molt dolents i hem d’aprendre perquè no ens torni a passar”.

“Això acaba de començar. Quan vam pujar ens vam posar a 15 punts del Vila-real B i vam remuntar”
Sergio Molina, Migcampista de l’FC Andorra
 

El tècnic català insisteix que “això és molt llarg i som exactament el mateix equip que vam arribar a Zamora abans del partit. Ni quan guanyem som l’hòstia ni ara... Vam llençar un partit en dos minuts, però hem fet moltes coses bé fins ara i ens toca millorar”. La derrota a Zamora també va trencar la ratxa d’Oier Olazábal de quatre partits imbatut a la porteria tricolor.

tracking