BÀSQUET

Lezkano es mostra satisfet per la consistència del MoraBanc

El tècnic valora positivament la segona victòria en lliga i el debut d’Aaron Ganal en partit oficial

Els tricolors van sumar la segona victòria a l’ACB.

Els tricolors van sumar la segona victòria a l’ACB.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va mostrar-se satisfet per l’actuació de l’equip davant del Leyma Corunya, en què els tricolors van sumar la segona victòria de la temporada. “Li dono molta importància a la consistència que hem tingut, igual que contra el Baskonia, portem dos partits fent un molt bon treball durant els 40 minuts, o bona part d’aquests”, va destacar l’entrenador, que va afegir a continuació que “encara hi ha coses a millorar, però estic molt content amb el rendiment dels nois, de la seva actitud, de l’activitat i de com afronten els partits”. A més, va assenyalar que “hem executat bé tot el que teníem pensat, hem tingut bons percentatges i en l’únic que hem fallat ha sigut en el rebot i en les faltes, que n’hem fet massa”.

“Li dono molta importància a la consistència que hem tingut”
Natxo Lezkano, Entrenador del MoraBanc

L’entrenador va parlar també del debut d’Aaron Ganal, i va manifestar que “l’hem de felicitar, no només a ell sinó a tots els entrenadors del club que ha tingut al llarg de la seva carrera, i li desitjo que vinguin més partits i que segueixi treballant”.

La cara negativa del partit van ser les lesions, especialment la de Shannon Evans, que va fer-se un fort cop a la mà al segon quart, i que ja no va poder tornar a jugar. Lezkano va manifestar que “té molt mala pinta”, i va afegir que “pot ser que tingui un dit trencat, però és la impressió sense haver-li fet cap prova, així que haurem de fer-ne i després valorarem”. Sobre Kuric, que també va acabar amb molèsties, va destacar que “aparentment no és de tanta gravetat com la d’Evans, però veurem què té, i, un cop ho sapiguem, ens posarem a treballar sense ells o amb algun d’ells, però segur que amb Evans no”.

tracking