FUTBOL

Trigueros vol fer un fortí de l’Estadi Nacional

L’FC Andorra té dos partits seguits a casa, el primer contra la Cultu

Trigueros, al centre, al Nacional.

Trigueros, al centre, al Nacional.FC Andorra

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Després de la derrota a Zamora que va posar fi a la ratxa de dos partits sense perdre, l’FC Andorra afronta ara una doble cita a l’Estadi Nacional, on rebrà la Cultural Lleonesa i el filial de la Reial Societat. És per això que l’equip vol fer-se fort a casa i convertir la instal·lació de la baixada en un fortí per no allunyar-se de les posicions capdavanteres. Així va assenyalar-ho Pablo Trigueros, que va destacar que “el futbol sempre et dona una altra oportunitat per donar-li la volta, i ara tenim dos partits seguits a casa, estem amb ganes i hem de fer-nos forts”.

“Ara tenim dos partits seguits a casa, estem amb ganes i hem de fer-nos forts”
Pablo Trigueros, Jugador de l’FC Andorra
 

Els tricolors rebran dissabte el líder, la Cultural, que encara no ha perdut i que a hores d’ara té vuit punts més que els homes de Ferran Costa. Sobre aquest duel, Trigueros va manifestar que “són dos equips que hauríem d’estar a dalt, però hem d’anar amb tranquil·litat i no podem posar-nos nerviosos”, a més d’afegir que “són tres punts com qualsevol altre i és un partit més, però és cert que per nosaltres és un duel molt important”. Sobre el rival, va destacar que “tenen un gran equip però nosaltres també, i encara queda moltíssima lliga i ara crec que els vindrà un calendari una mica més difícil”.

Per últim, el central de Toledo va referir-se al seu estat personal, afirmant que “intento donar el millor de mi per l’equip, és un lloc diferent a d’altres on he estat, però m’està agradant el que estic veient i crec que l’equip acabarà estant a dalt”.

tracking