FUTBOL

La policia no troba cap transferència de Piqué cap a Rubiales

La Batllia ha facilitat a la justícia espanyola informació sobre Gerard Piqué pel cas Supercopa d’Espanya, que no pot ser utilitzada per acusar-lo de corrupció.

Gerard Piqué, a la llotja de l’Estadi Nacional.

Gerard Piqué, a la llotja de l’Estadi Nacional.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Batllia ha facilitat a la justícia espanyola la informació que li va sol·licitar sobre Gerard Piqué per la seva investigació respecte al cas de la Supercopa d’Espanya, el conegut com a cas Brody, però amb la condició que aquests documents no poden ser utilitzats per acusar l’exfutbolista i actual propietari de l’FC Andorra de corrupció, segons va informar el mitjà espanyol El Periódico.

La informació facilitada per la Batllia només pot ser utilitzada per la persecució per les presumptes infraccions penals consistents en un delicte d’administració deslleial, excloent en tots els casos la corrupció privada, segona ha informat la Batllia a través dels mitjans espanyols. En aquests documents, segons va publicar el mitjà espanyol Ok Diario, la policia andorrana no hauria trobat cap transferència de Gerard Piqué a l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, ni a cap persona del seu entorn. De fet, l’excentral del Barça hauria fet 14 transferències des del compte que va investigar la jutgessa Delia Rodrigo i cap d’aquestes van anar a parar a Rubiales, atenent a l’esmentada informació d’Ok Diario. Així, els moviments bancaris de Piqué al país podrien acabar d’exonerar el principal accionista de l’FC Andorra en el cas. Un cas que investiga les presumptes irregularitats en l’adjudicació de la Supercopa d’Espanya a Aràbia Saudita el 2019 i on es va plantejar que Piqué, a través de Kosmos, podria haver pagat comissions a Rubiales per la seva mediació en el contracte amb els àrabs.

tracking