Política esportiva

Govern destinarà 421.612 euros a beques per a 125 esportistes

El 19è cicle del programa d'alt rendiment té set ajuts d'èlit

La ministra Mònica Bonell i el secretari d'Estat Alain Cabanes han presentat les beques ARA

La ministra d'Esports, Mònica Bonell, i el secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes, han presentat les beques ARAFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El 19è cicle del Programa ARA (Alt Rendiment d’Andorra) atorgarà 421.612,50 euros a 125 esportistes, el que suposa un augment de més de 45.000 euros respecte a l’edició anterior. El programa comptarà amb set esportistes èlit, amb Joan Verdú i Mònica Doria (32.000 euros), Irineu Esteve (27.000 euros), Nahuel Carabaña i Roger Puig (22.000 euros) i Pol Moya i Cande Moreno (16.650 euros). A més, hi haurà sis esportistes pre-elit, nou d’esports col·lectius, 25 promeses, nou joves promeses, i 71 que rebran una beca de serveis del CTO (Centre de Tecnificació d'Ordino).

El secretari d’estat d’Esports, Alain Cabanes, ha destacat que aquestes xifres “demostren la voluntat del Govern de donar el màxim suport als esportistes”, a més d’afegir que “si seguim en aquesta línia, podem tenir molt bons resultats i venim de veure a dos andorrans amb una gran actuació als Jocs Olímpics de París”.

La reforma del Comunal

La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, ha confirmat que Govern destinarà 135.000 euros a la reforma de l’Estadi Comunal que impulsarà la capital. La dirigent ho ha justificat assenyalant que “de totes les propostes que ens va arribar que el comú volia fer, vam dir que si ajudàvem, era a el que té a veure amb la Federació d’Atletisme, perquè és una federació i aquell és el seu lloc d’entrenament”.

tracking