FUTBOL

La selecció femenina visita Gibraltar per preparar la Nations

Les tricolors afronten un doble amistós davant del conjunt del penyal

Les tricolors van entrenar ahir a la Borda Mateu.

Les tricolors van entrenar ahir a la Borda Mateu.FAF

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina absoluta disputarà avui (13.00 hores) el primer dels dos partits amistosos davant de Gibraltar que serviran com a preparació de la segona edició de la Lliga de les Nacions, que arrencarà al febrer de l’any vinent, i que viurà el seu sorteig en un parell de setmanes, el 7 de novembre. Però més enllà d’aquesta posada a punt, el partit servirà també per intentar tornar a vèncer després de més d’un any i 11 duels sense fer-ho, en un partit que pot semblar propici per fer-ho, ja que les tricolors van imposar-se per un contundent 4-1 al combinat del penyal l’últim cop que van enfrontar-se fa dos anys i mig.

“Quan juguem contra seleccions petites o similars a nosaltres, és competició al 100%”Albert Panadero, Seleccionador nacional

Sobre aquest duel, el seleccionador nacional, Albert Panadero, va destacar que “és un pas endavant de la federació promoure aquestes finestres oficials per preparar la Nations League”, i va agregar que “és una demanda per seguir evolucionant i millorant amb el futbol femení”. El tècnic, a més, va assenyalar que “a escala de selecció no hi ha amistosos, estem en creixement i evolució, però quan juguem contra seleccions petites o similars a nosaltres, és competició al 100%”, a més de cloure que “tot i que ens servirà de preparació, sempre volem competir i volem guanyar”.

Una de les novetats en aquesta convocatòria és la de Lia Gil, que torna a l’equip nacional un any i mig després un cop superada una greu lesió. Sobre el retorn, la migcampista va afirmar que “estic nerviosa, però tinc moltes ganes, moltíssimes, de jugar i de tornar amb l’equip”, i va cloure que “portem una bona selecció i si fem les coses bé, jo crec que ho podem fer molt bé”. La selecció femenina va fer ahir l’últim entrenament al país, concretament als camps que té la FAF a la Borda Mateu, i posteriorment va desplaçar-se cap a Gibraltar.

tracking