FUTBOL

La Ponferradina haurà de pagar mig milió a l’Andorra per Sidibé

El Superior desestima el recurs de l’equip espanyol i ratifica la condemna de la Batllia

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal Superior de Justícia va ratificar la sentència que obliga l’exjugador de l’FC Andorra Moussa Sidibé i l’SD Ponferradina, com a responsable civil subsidiària, a pagar 500.000 euros a l’entitat tricolor pel trencament unilateral que el futbolista va fer del contracte que l’unia a l’FC Andorra, a més dels impostos aplicables i els interessos legals. El Superior va desestimar el recurs d’apel·lació presentat pel club espanyol, i va obligar-lo a pagar també les costes processals derivades d’aquesta segona instància, en una sentència que esdevé ferma i que no dona opció a més recurs.

El cas es remunta a l’estiu del 2020, quan Moussa Sidibé, amb contracte amb l’FC Andorra, va abandonar l’entitat per signar per la Ponferradina. El conjunt tricolor va fitxar l’extrem malià l’any anterior del Llagostera arribant fins i tot a pagar traspàs per ell, i el 2020, Sidibé va marxar a la Ponferradina. L’FC Andorra considerava que el futbolista havia incomplert el contracte, i per això va presentar una demanda a la Batllia el juliol del 2022.

La justícia va donar la raó a l’FC Andorra en un sentència amb data del 14 de febrer d’aquest mateix any, ja que va considerar que Sidibé va fer una “resolució unilateral del contracte”, un dictamen que ara ha estat confirmat per la sala civil del Tribunal Superior de Justícia.

L'ANDORRA APRÈN LA LLIÇÓ DEL PARTIT CONTRA LA 'CULTU'

L’FC Andorra va aprendre la lliçó després de l’empat al tram final del partit contra la Cultural Lleonesa que va deixar els tricolors sense dos punts. Així va assegurar-ho ahir el golejador Lautaro de León, que va destacar que “ens deixa la lliçó de la gestió dels minuts” i va agregar que “sabem que igual havíem de gestionar els últims minuts d’una altra manera, amb pilotes amunt, provocar alguna falta més, o ser, per dir-ho així, una mica més bruts”. Sobre el duel de diumenge contra la Reial Societat B va afirmar que “és un equipàs que ve de fer bé les coses”.
tracking