ESQUÍ ALPÍ

Joan Verdú renuncia a competir a Sölden per les molèsties al genoll

L’esquiador opta per no arriscar i no disputarà la primera cursa de gegant del circuit mundial de demà

Joan Verdú no podrà disputar demà el gegant de Sölden.

Joan Verdú no podrà disputar demà el gegant de Sölden.Fernando Galindo

Publicat per
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Joan Verdú no disputarà la primera cursa de la Copa del Món de gegant que es durà a terme demà a Sölden per les molèsties que arrossega al genoll. L’esquiador i el seu equip van desplaçar-se dijous a Itàlia per realitzar entre ahir i avui un test per veure si podia estar al portilló de sortida, però després de provar-se ahir va optar per no competir per la molèstia, que no li permet córrer amb la confiança i al nivell que requereix una cita així.

“És massa arriscat posar en perill tota la temporada”
Joan Verdú, esquiador 

Verdú va fer ahir una sessió d’esquí suau a Val Senales (Itàlia) per analitzar la resposta del genoll. La prova no va anar malament, però no li permet afrontar la cursa amb garanties i, per això, consensuant-ho amb el seu equip, la decisió va ser la de renunciar a la cita de Sölden per recuperar millor el genoll i estar preparat i en les millors condicions possibles per a la següent cita del calendari, el 8 de desembre a Beaver Creek (Estats Units).

“El positiu és que tenim molt temps per recuperar-nos molt bé”
Joan Verdú, esquiador

Sobre l’absència, l’esquiador va assenyalar que “hem vist que era massa arriscat. Estic molt bé, però hi ha hagut alguna molèstia avui quan he donat una mica de gas i per tant no és factible”, a més d’agregar que “és massa arriscat posar en perill tota la temporada d’aquest any per precipitar-nos i córrer demà”. Verdú també va destacar que està “content d’haver-ho intentat fins a l’últim moment, però si no és possible, no és possible”, i va cloure que “el positiu és que tenim molt temps per recuperar-nos molt bé per a la segona carrera, un mes per curar-me, preparar-me, entrenar i començar des de la segona amb la mateixa confiança i amb un treball molt importat al darrere, i no ara de qualsevol manera intentant forçar i precipitant-nos diumenge tot assumint un risc massa exagerat”.

tracking