La selecció femenina supera a Gibraltar (2-4)

Amb gols de Morató, Ruzafa, Colobrans i Fernández

Les futbolistes de la selecció

Les futbolistes de la seleccióFAF

La selecció femenina de futbol s’ha imposat per 2-4 a Gibraltar al segon partit amistós per preparar la Lliga de les Nacions del proper febrer. Tere Morató ha obert el marcador transformant un penal, i al minut 21 Maria Ruzafa ha anotat el 0-2 després d’una assistència d’Aitana Colobrans. Tot i el domini tricolor, Gibraltar ha pogut retallar diferències abans del descans amb una diana de Joelle Gilbert.

A la represa, Aitana Colobrans ha tornat a ampliar la diferència després de recuperar una pilota, però pràcticament a la següent acció, Viagas ha fet el 2-3 en un duel que Andorra ha acabat sentenciant al minut 86 amb un gol de falta de Marina Fernández per l’escaire.

FITXA TÈCNICA:

Gibraltar: Williams-Owen, Gilbert, Pizzarello, Ambrosio, Lawrence, Salah, Viagas, Gilbert, Olivero, Todoran i Gracia.

Andorra: Cardoso, Lia Gil, Maria Moles, Tere Morató, Aitana Colobrans, Marina F., Maria Ruzafa, Èrica Gonçalves, Laia Solé, Catia da Silva i Laia Sin.

Gols: 0-1 Tere Morató (penal) 10’; 0-2 Maria Ruzafa 21’; 1-2 Gilbert 40’; 1-3 Aitana Colobrans 57’; 2-3 Viagas 60’; 2-4 Marina Fernández 87’.