La selecció femenina torna a derrotar Gibraltar

La selecció celebra la victòria.

La selecció celebra la victòria.FAF

Andorra la Vella

La selecció femenina va imposar-se per 2-4 a Gibraltar al segon partit amistós per preparar la Lliga de les Nacions. Igual que al duel de dimecres, les tricolors van ser superiors en gairebé tot moment, i van acabar assolint el segon triomf contra el combinat del penyal. Els gols de Tere Morató, Maria Ruzafa, Aitana Colobrans i Marina Fernández van acabar significant la victòria de l’equip d’Albert Panadero.

La selecció va avançar-se als deu minuts amb un penal transformat per Morató, i, poc després, Ruzafa va aprofitar una assistència de Colobrans per fer el 0-2 abans que Gibraltar retallés diferències. A la represa, Colobrans va fer l’1-3 després de recuperar una pilota, però Viagas va situar el 2-3 en el marcador tot seguit. Marina Fernández, amb una falta directa, va sentenciar el duel al minut 86.