Els tricolors dominen en tot moment el duel contra els valencians

Ramiro Gandini, en un duel anterior del VPC.

Ramiro Gandini, en un duel anterior del VPC.VPC

Andorra la Vella

El VPC va sumar la segona victòria de la temporada a la Divisió d’Honor B i la primera a Prada de Moles després d’imposar-se per 30-13 al CR San Roque de València. Els tricolors van encarrilar la victòria ben ràpid, i és que en un quart d’hora ja guanyaven 17-0 gràcies a dos assajos de Galdric Calvet i Juan Pablo Minuzzi transformats per Ramiro Gandini, que també va anotar una penalitat. Els valencians van retallar diferències abans del descans amb dos cops de càstig per situar el 17-6 en el marcador.

A la represa, va ser el VPC el que va seguir duent el ritme del partit i va ampliar diferències fins al 22-6 gràcies a un assaig de Gandini que no va poder transformar posteriorment. Gandini sí que va mostrar-se encertat en un nou cop de càstig per situar el 25-6 ja al tram final del partit. A les acaballes del duel, el conjunt valencià va aconseguir el seu primer assaig, transformat posteriorment, però el duel va acabar amb una nova marca del VPC, obra d’Hugo Llata, que va significar el definitiu 30-13 a Prada de Moles.

Els tricolors, que no juguen la setmana que ve, se situen amunt a la taula amb dues victòries i una derrota. El proper duel serà el 9 de novembre contra el BUC.