Notícies de 17 de juliol de 2016
Josep Marsal
“Som una illa dins d'un mar i tenim l'obligació de tractar amb Europa”
Gemma Aleman
L’exparlamentari afirma que el futur acord d’associació i l’‘afer bpa’ han marcat un abans i un després a la història del principat com ho va fer la constitució
Reportatge
L'esperit de les dues rodes
Eloi Tost
Dues concentracions de marques mítiques de motos, com són Harley Davidson i Goldwing, apleguen més de 300 persones aquest cap de setmana al Principat.
Política
Els partits discrepen pel vot dels residents
Eloi Tost
Liberals és la formació més obertament contrària que els estrangers tinguin la possibilitat de votar a les comunals
Reportatge de la semana
La revolució del pàdel
David Domingo
No paren de créixer els practicants d’una disciplina que al Principat fa pocs anys era semidesconeguda. La facilitat d’aprenentatge i el seu caire social són alguns dels secrets
Curses de muntanya
Nahuel Passerat guanya la vuitena Ronda dels Cims
Sergi Cano
El corredor gal Nahuel Passerat, tercer l’any passat, s’imposa en la vuitena edició de la Ronda dels Cims, per davant del japonès Yamamoto i l’italià Bassi
Rebel·lió a Turquia
Dos andorrans estan bloquejats a Turquia
Núria Segura Insa
Dos funcionaris es troben a la principal ciutat turca on estan participant en un congrés de la Unesco que estava previst fins a dimecres
Telecomunicacions
Un atac a Andorra Telecom col·lapsa Internet 45 minuts
Núria Segura Insa
L’operadora va ser víctima de l’agressió més greu perpetrada fins ara, que va pujar fins als 40 gigabytes per segon
Aquesta setmana
Cavalls en altitud
Núria Ventura Cardús
Ara només hi ha una hípica al país que tot l'any ofereix opcions de lleure. La producció de carn equina assegura la supervivència
pic de la pala de Jan
Altiu i solitari
Carles Gel
Pic de la pala de Jan (2.774 metres). És una de les muntanyes més altes i interessants del país, però, en canvi, no és pas de les més visitades. De vessants salvatges, des del cim ofereix unes vistes impressionants
L'estiu al plat
Caneló de bolets
Pep Moraguez, cuiner del restaurant L'Ensegur, a Llorts, proposa una recepta ben energètica i saborosa
“El primer estiu austral va ser brutal”
Xabier Ajona és director general de Secnoa, té 39 anys i és pare de dues filles. Després de deu anys a l’Argentina i dirigir l’estació de Chapelco, ara és al capdavant de Vallnord Ordino-Arcalís
Conte d'estiu
Chop suey
El senyor Xen fa el millor Chop suei de tot Nova York. La meva estabilitat mental depèn que un dia a la setmana en degusti un plat. Cada dimarts ell i la seva dona obren exclusivament per a mi
La 'selfie' tecnològica
Perdut sense el calendari
Cinta Audí
Carles Perea, president de Som Com Som, es fa un autoretrat al voltant del seu ús del mòbil