Notícies de

Cuina

Timbal d'escalivada i formatge de cabra

El pebrot és dels elements que més sovinteja a la nostra cuina. Amaro Batista, xef de la Borda Restaurant Eulari (Anyós), ensenya una recepta ben senzilla per fer a casa

La tribuna

'Outlet' al Pas de la Casa

S’ha de respectar el que està fent la gent del poble i vull recordar que sense l’ajut del Govern

Sexualitat

La plenitud sexual

A partir dels 40 la dona va deixant de pressionar-se pels aspectes físics i se centra més en el seu plaer

Autoajuda

Mirar cap a un mateix

L'home no es preocupa del coneixement sobre ell, les seves conductes i el seu estat de consciència

Alba Barrio

“Veient la vida a Bolívia, aquí ens queixem per ximpleries”

És responsable de la cadena de padrins de Cooperand. Un estiu a Bolívia li ha fet veure la banalitat dels problemes d’aquí. 25 anys. És mestra i treballa a la residència del Col·legi dels Pirineus. Busca famílies que vulguin apadrinar nenes de les llars d’acollida amb què treballa l’ONG.

L'altra cara

L'altra cara de Mireia Guitiérrez

La millor esquiadora del país despunta sobre la neu, però també li agraden altres paisatges. No li faria res anar a Costa Rica o trobar-se amb una zebra!