Notícies de

Editorial

Menys sinistres

El nombre d’accidents segueix una tendència a la baixa des del 2011 i els primers mesos de l’any van en aquest sentit, el que no pot deixar de reduir els esforços per conscienciar de la necessitat de seguir les normes al volant

Reportatge de la setmana

Droga i menors: la lluita

Cinc operacions contra el tràfic de marihuana i la venda a menors des de principi d’any, amb un balanç de cinc quilos de droga comissats. La xifra, cridanera, significa un augment de la problemàtica?

mobilitat

La policia registra 234 accidents en sis mesos

El 2016 n’hi va haver un total de 594, però enguany encara no s’han comptat els dels mesos d’estiu ni s’ha inclòs la temporada d’esquí vinent

Reportatge

Les Àries de Mozart més conegudes, a l'Andorra Lírica

Habituats estem que els actes culturals es vegin contraprogramats entre si o coincideixin amb esdeveniments esportius de més tirada. Menys habitual és, com va passar-li anit a ‘Tutto Mozart’, que hagin de compartir l’interès de l’audiència amb un moment històric.

Amb la motxilla i les xiruques

Les millors vistes

Tomb de Puntal a la Rabassa. El recorregut ens permet gaudir de la fauna de tota la vall i adonar-nos de la importància de l’activitat ramadera. La ruta no és senzilla però val la pena fer l’esforç per descobrir aquest espai.

L'hora dels millennials

Tot perseguint un somni

La Suman Sanjana Ganglani Mansukhani va formar part del grup guanyador del projecte Tàndem el curs passat

Recordes quan

Proposta alternativa

Festival de titelles. L’any 2000 es va estrenar un certamen que buscava diferenciar-se de la resta d’oferta cultural. Amb alts i baixos, encara es manté.