Notícies de

Blanca Riba

“A Andorra encara hi ha molt racisme entre els joves”

Obrir les portes, obrir les ments. 19 anys. És una de les promotores de l’ens d’ajuda a persones refugiades, que després de l’assemblea del cap de setmana passat ja és a punt de constituir-se en associació.

La tribuna

La 306 (I)

23 dies en una cambra de la tercera planta de l’hospital

Editorial

La urgència dels refugiats

Han passat dos anys i mig des que Govern es va comprometre a acollir una vintena de refugiats. En aquest temps s’ha fet la feina legislativa, però falta passar de la teoria a la pràctica, tal com reclama la realitat i la mateixa societat, també aquí

Foc i lloc

Amistat i política

Estic convençut que amb bona volun­tat i parlant clar podrien entendre’s

Obituari

Mor Rosa Ferrer

Quatre vegades consellera general, dues cònsol d’Andorra la Vella i una ministra la converteixen en la dona més transcendent de la història política nacional

Amb les raquetes i els esquís

A l'ombra dels Pessons

Ascensió al pic de ríbuls o de l’àliga. El primer tram de recorregut és una pujada prolongada però molt assequible per fer amb raquetes o esquís, mentre que la part final és d’estil alpí i exigeix molta més preparació.

Recordes quan

Tradició de festa gran

Carnaval d'Encamp. La celebració és una tradició centenària a la parròquia. El text del Ball de l’ossa i del Judici dels contrabandistes és de Sícoris.

Els imprescindibles

Els imprescindibles d'Edgar Montellà

Pilot. És un amant de les competicions de cotxes. Habitualment participa en curses internacionals de pujada de muntanya i ara lluita sobre el gel del circuit d’Andorra-Pas de la Casa a les GSeries2.

L'hora dels millennials

Una reportera sense fronteres

Sara Canals, 27 anys. És periodista i va rebre la beca Fullbriht per estudiar un màster en periodisme internacional a Nova York.

Reportatge DMG

Generositat vital

El trasplantament d’òrgans és l’única via de recuperació per a algunes patologies. ATIDA reclama que es puguin fer donacions a l'hospital i més cobertura sanitària