Notícies de 24 de gener de 2019
Successos
Detingut un home amb 3 quilos de marihuana, 3 d'haixix i 190 pastilles d'èxtasi
Redacció
La droga estava amagada en el fals sostre d'un box i al domicili de l'home on la policia va intervenir 9.070 euros
Modificació de la Llei de protecció de dades per adaptar-la a la normativa europea
Redacció
L'executiu signa el nou protocol internacional que amplia la llista de dades sensibles a aquelles de caràcter genètic, biomètric, d'origen ètnic i d'afiliació sindical
Previsió
Govern alerta de l'increment del perill d'allaus per al cap de setmana
Redacció
Es recomana evitar les zones d'alta muntanya exposades a canals de caiguda neu i evitar esquiar fora de pistes obertes i senyalitzades
FITUR
Acord amb Xile per impulsar la inversió turística estrangera
Redacció
El ministre Francesc Camp ha acordat amb la subsecretària de Turisme xilena establir intercanvis d'experiències en àmbits com les noves tecnologies
Balanç
El Museu Carmen Thyssen tanca l'any amb un 3% més de visitants
Redacció
Un total de 16.027 persones han passat pel centre durant el 2018
Carola Vila tanca el Mundial júnior amb una 13 a posició
Redacció
L'esquiadora de la FAE queda a tocar del Top-10 a la prova dels 15 quilòmetres estil clàssic amb sortida massiva
Llibres
Francesc Puigpelat guanya el Premi Carlemany
Redacció
L'obra La nedadora s'emporta 8.500 euros i serà publicada per Columna Edicions
Nevada
Una allau provocada talla la carretera de l'estació d'Arinsal
Redacció
L'accés i les pistes han estat tancades i s'han posat autobusos per portar els clients a Pal i tampoc no ha pogut obrir Arcalís ni es pot circular encara cap a França
L'altra cara
L'altra cara de Juanma Casero
Clàudia Campos Troncoso
El director i professor de l'escola Animal Teatre gaudeix llegint Lope de Vega i si ha d'escollir un lloc no dubta a fer-ho, el seu Tomelloso natal
Gent
La història viva dels Antonis
L'escudella d'Andorra la Vella celebra els cinquanta anys d'història
Cuina
El llegat culinari de Rossini
Alexandra Muratet
La xef del restaurant Eximi, Nicole Assie, explica com cuinar un filet de bou Rossini